WIJ ZIJN EM-FLEX

EM-FLEX Nederland is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in innovatieve afdichtingen voor deuren, industriedeuren, rolluiken en laadbruggen. EM-FLEX verzorgt de productie, verkoop en distributie. Dankzij onze slimme afdichtingen zijn bedrijven en industrieën nu voor het eerst in de gelegenheid een echt sluitende oplossing toe te passen tegen ongewenst tocht, vocht en stof in het logistieke proces.

Ons groene logo staat voor energiebesparing en hygiëneverbetering. Een essentiële behoefte in veel kritische industrieën en toepassingen.

EM-FLEX is sinds 1994 actief in de markt voor industriële deuren- en dock-levelers. Vanuit onze productie- en distributie ervaring hebben we goede inzicht gekregen in de behoefte op het gebied van service- en onderhoudskosten.

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen, opmerkingen of voor een specifieke aanbieding of toepassingsoplossing.

info@em-flex.eu +31 622 853 648

 

VACATURE

Meer informatie volgt

 

 
 

In 2014 hebben we een unieke oplossing voor het afdichten van dock-levelers ontwikkeld. Dit concept is zo uniek en efficiënt dat we besloten hiervoor een aparte onderneming te starten:

eM-Flex Weatherseals

  • e = Energie besparing
  • M = Magnetische basis en snelle montage
  • Flex = Flexibel en duurzaam materiaal

Op deze website vindt u meer specifieke informatie over de vraag hoe onze producten u kunnen helpen om energie- en servicekosten te verlagen met natuurlijk als doel uw bedrijfsresultaat te verbeteren.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP!