Waarom een standaard dock- of deurafdichting niet voldoende is:

In uw bedrijfspand, magazijn of fabriek, worden goederen hoogstwaarschijnlijk aan- en afgevoerd via één of meerdere industriedeuren of dock-systemen. Deze deuren en docks zijn standaard voorzien van rubberafdichtingen of tochtstrip om het binnendringen van water en lucht zoveel mogelijk tegen te gaan en om daarmee het klimaat “buiten te houden”.

Het aantal situaties waarin deze standaardafdichtingen niet meer voldoen neemt sterk toe. Niet alleen in omgevingen waar het voorkomen van stof, tocht, ongedierte of condens belangrijk is voor het productieproces of voor de werkplek. Maar ook steeds meer door strengere wetgeving ten aanzien van de energie-efficiëntie van gebouwen in het algemeen. Op al deze gebieden spelen accreditaties zoals BREEAM, HACCP, EED Energie Audits en energielabels een steeds belangrijkere rol. Voeg daar nog aan toe de economische gevolgen van temperatuurverlies, ongedierte en condensatie!

 

PROBLEEMSPECIFIEKE OPLOSSINGEN

EM-Flex afdichtingen vormen dé oplossing in omgevingen waar het voorkomen van stof, tocht, ongedierte of condens belangrijk is voor het productieproces of werkplek. Denk daarbij ook aan de economische gevolgen van temperatuurverlies, ongedierte en condensatie! Maar onze magnetische afdichtingen zijn ook het antwoord op strengere wetgeving ten aanzien van de energie-efficiëntie van gebouwen en accreditatie-eisen zoals BREEAM en HACCP.

BRANCHEGERICHTE OPLOSSINGEN

Veel bedrijven en branches zoeken naar hermetische en energiebesparende afdichtingen om om vuil, tocht en ongedierte uit hun productie- of opslagomgeving te weren. EM-FLEX heeft per branche onderzocht welke oplossingen ontwikkeld konden worden en heeft een productrange samengesteld die vanuit de probleemstelling van de klant is ontstaan. Onze magnetische afdichtingen sluiten hermetisch af, zijn eenvoudig over bestaande afdichtingen heen te monteren en leveren daarmee niet alleen een oplossing maar ook een gezonde ROI!

EM-FLEX biedt een passende oplossing voor bovenstaande problemen en ontwikkelingen. Onze magnetische afdichtingen sluiten iedere deur en ieder dock-systeem hermetisch af. Het gepatenteerde systeem wordt over alle bestaande afdichtingen heen gemonteerd. Dus geen dure vervanging, maar een additioneel product met een zeer korte terugverdientijd!

Op deze website presenteren wij u onze producten. En laten wij u zien voor welke specifieke situaties en problemen ze een unieke oplossing vormen. Vanzelfsprekend zijn we graag bereid om persoonlijk met u in gesprek te gaan voor uw specifieke behoefte aan afdichtingen. Bel of mail ons!

 
 • ongedierte-
  werend

 • vocht-, tocht-
  en stofwerend

 • keurmerkbestendige
  oplossingen

 • energie- en
  kostenbesparend

MEER INFO

UW ONDERNEMING AUDITPROOF

Door toepassing van eM-FLEX tochtafdichtingen voldoet u niet alleen aan de bestaande maar ook de nieuwe Nederlandse en Europese wetgeving op het gebied van energie én Hygiëne. En handhaving wordt steeds strikter zoals bij:

CONTACT OPNEMEN INFORMATIE VOOR AUDITEURS

MEDIA & DOWNLOADS

KLIK OP HET MAGAZINE om ons artikel in Logistiek Totaal te lezen.
Em-Flex universele afdichtingen ‘stopt tocht en ongedierte’.

 
 
BEKIJK MEDIA & DOWNLOADS

ORGANISATIES DIE GEBRUIK MAKEN VAN EM-FLEX

BEKIJK REFERENTIES LEES TESTIMONIALS

NEEM NU CONTACT MET ONS OP!